Toote Info

Säilitada: +2°C…+4°C juures. Nagu enamik laagerdatud lihasid, säilib ka Bresaola mitmeid kuid pakendatult jahedas, pimedas ruumis hoiustatuna. Avamise järgselt säilitada tihedalt kilesse/paberisse mässituna külmikus kuni 1 nädal. Mida varem Bresaolat lahtilõigatult süüa, seda paremini säilivad maitseomadused. Sügavkülmutamist tootele ei soovitata.

Koostisosad:

veiseliha Punta d’Anca, lõhna- ja maitseained, sool, dekstroos, säilitusained (E250,E252).

Info

Toitumisalane teave 100g kohta
  • Energiasisaldus :
    158kcal / 661,072kJ
  • Rasvad (g) :
    1,6
  • Süsivesikud (g) :
    1
  • Suhkrud (g) :
    0,5
  • Küllastunud RH (g) :
    0,5
  • Sool (g) :
    3,9
  • Valgud (g) :
    35