Toote Info
Nagu ka muud laagerdunud lihad, säilib salaami kuid. Kõige parem on salaamit säilitada, riputades see jahedasse ja ventileeritud ruumi/seadmesse (~+10 °C…+15 °C juurde), kus salaami “küpseb”. Kui see ei ole võimalik, siis on kõige parem koht salaami säilitamiseks külmik. Salaami soovitatakse tarbida võimalikult kiiresti peale lahtilõikamist, seejuures tuleks eemaldama ainult niipalju koorikust, kui palju soovitakse ära tarbida. Ilma koorikuta salaami ei säili, isegi kui seda säilitada külmikus. Lahtilõikamise järgselt tuleb salaami lõigatud pind toidukilega tihedalt sisse mässida ja säilitada külmikus.
Sealiha, sool, dekstroos, lõhna- ja maitseained, vürtsid, antioksüdant (E301), säilitusained (E252, E250).
Info
-
Energiasisaldus :381kcal / 1594,104kJ
-
Rasvad (g) :31,7
-
Süsivesikud (g) :0,5
-
Küllastunud RH (g) :12,9
-
Sool (g) :3,5
-
Valgud (g) :23,5