Toote Info
Kui Caprino juust on värske, on selle säilivusaeg 2-3 päeva. Juustu ei tohi katta toidukilega, vaid pärgamendi paberi või küpsetuspaberiga, seejärel asetada õhukindlalt suletavasse säilituskarpi. Caprino juust soovitatakse enne serveerimist vähemalt 2 tunniks jätta seisma toatemperatuurile. Caprino juust ei sobi sügavkülmutamiseks.
Koostisosad:
PIIM, PIIMAkreem, sool, LAAP.
Info
Toitumisalane teave 100g kohta
-
Energiasisaldus :287kcal / 1200,808kJ
-
Rasvad (g) :25
-
Süsivesikud (g) :2,5
-
Suhkrud (g) :2,5
-
Küllastunud RH (g) :18
-
Sool (g) :0,9
-
Valgud (g) :8,5