Toote Info

Kui Caprino juust on värske, on selle säilivusaeg 2-3 päeva. Juustu ei tohi katta toidukilega, vaid pärgamendi paberi või küpsetuspaberiga, seejärel asetada õhukindlalt suletavasse säilituskarpi. Caprino juust soovitatakse enne serveerimist vähemalt 2 tunniks jätta seisma toatemperatuurile. Caprino juust ei sobi sügavkülmutamiseks.

Koostisosad:

PIIM, PIIMAkreem, sool, LAAP.

Info

Toitumisalane teave 100g kohta
  • Energiasisaldus :
    287kcal / 1200,808kJ
  • Rasvad (g) :
    25
  • Süsivesikud (g) :
    2,5
  • Suhkrud (g) :
    2,5
  • Küllastunud RH (g) :
    18
  • Sool (g) :
    0,9
  • Valgud (g) :
    8,5