Toote Info

Kuiv Hispaania vein. Viinamarjasort: 100% Tempranillo. Valmistamine: Viinamarja kestasid hoitakse koos veinivirdega 3-4 tundi, edasi toimub kontrollitud temperatuuril külm-fermentatsioon. Vein kääritatakse roostevabast terasest vaadis, et tagada rosé veinile iseloomulik värske ja marjane karakter. Vein ei ole laagerdunud tammevaadis. Värvus: Heleroosa, kirgas. Aroom: Aroom on värske ja marjane. Tunda küpseid punaseid marju – maasikad, vaarikad, arbuus, küpseid kirsse ja tsitruselisi – greipfruut. Maitse: Maitse on värske ja marjane, kergema kehandiga ja kompleksne. Tunda küpseid punaseid marju, pehmeid marjatanniine, järelmaitse värskelt marjane ja hea tsitruselise happesusega. Toidusoovitus: Aperitiiv, külmad suupisted ja eelroad, grillitud mereannid, grillitud ja röstitud lõhe, tapas´ed, juustuvalik, seltskonnavein. Serveerimistemperatuur: jahutatult 8-10°C klassikalisest Bordeaux valgeveini pokaalist.

Info

Toitumisalane teave 100g kohta