Toote Info

Valmistamine: kastme valmistamiseks vahusta ühe koti sisu 300 ml külma pastöriseeritud piimaga, oota 5-10 minutit ja serveeri. Vaniljekreemi valmistamiseks kasuta ühe koti pulbri segamiseks 200 ml piima! Lusikat, millega oled maitsnud vaniljekastet, ära aseta uuesti tagasi kastmesse, sest sülje ensüümid võivad kastme tekstuuri vedeldada.

Koostisosad:

suhkur, modifitseeritud tärklis, päevalilleõli, glükoosisiirup, sool, lõhna- ja maitseaine (vanilliin), PIIMAVALK, toiduvärv (beetakaroteen).

Info

Toitumisalane teave 100g kohta
  • Energiasisaldus :
    104kcal / 435,136kJ
  • Rasvad (g) :
    3
  • Süsivesikud (g) :
    16
  • Suhkrud (g) :
    12
  • Küllastunud RH (g) :
    2,4
  • Sool (g) :
    0,15
  • Valgud (g) :
    3