Toote Info
Valmistamisjuhis: Eelkuumuta ahi 190 °C-ni, võta 360 g sooja vett ja sulata 15 g küpsetuspärmi selles, lisa näpuotsaga suhkrut ja lase seista 5 minutit. Sega suures kausis kokku gluteenivaba focaccia jahu, 50 g oliivõli ja vees sulatatud pärm. Esialgne segamine tasub teha kahvliga ja seejärel kätega kuni taigen on saavutanud ühtlase konsistentsi. Lase valmis taignal seista 2 minutit. Võta 30 cm diameetriga pann, määri õliga. Rulli taignarulliga taigen lahti panni läbimõõdu suuruselt. Pintselda lahti rullitud taigna ääred oliivõliga ja vajuta sõrmedega pealispinnale lohud. Seejärel kata rullitud taigen niiske rätikuga, aseta kuiva kohta 30 minutiks kerkima kuniks taigen on saavutanud 2-kordse suuruse. Pintselda pealispind vähese oliivõliga, raputa peale veidi soola, aseta 190 °C juurde ahju küpsema 15 minutiks, pintselda veel pealispinda ja ääri oliivõliga ning lase veel ahjus küpseda 15 minutit. Serveeri soojalt või jahtunult. Kinnist pakendit säilitada jahedas toatemperatuuril, otsese päikesvalguse eest kaitstult. Toorest taignasegu ega toorest taigent ei ole soovitatav süüa.
Maisitärklis, riisijahu, pruun riisijahu, punase läätse jahu, dekstroos, psülliumi kiud, päevalille LETSITIIN, paksendaja (hüdroksüpropüül metüültselluloos), bambuse kiud, kinoa jahu, sool. Võib sisaldada soja jääke.
Info
-
Energiasisaldus :380kcal / 1589,92kJ
-
Rasvad (g) :2,5
-
Süsivesikud (g) :86
-
Suhkrud (g) :3
-
Sool (g) :0,6
-
Valgud (g) :2