Toote Info

Valmistamisjuhis: Sega suures kausis kokku 125g toasooja võid, 1 muna ja terve pakk gluteenivaba küpsiste jahu. Sega kuni taigen on saavutanud ühtlase konsistentsi. Moodusta taignast pallike, kata see toidukilega ning aseta 60 minutiks külmikusse seisma. Eelkuumuta ahi 180°C-ni. Kui taigen on piisavalt seisnud, rulli taigen lahti ja lõika välja endale meelepärased küpsise kujukesed. Taigna ülejäägid vormi uuesti palliks, rulli lahti ja lõika välja uued küpsised. Jätka protsessi kuni taigen on kasutatud. Aseta ahjuplaadile küpsetuspaber, sinna peale välja lõigatud küpsised ja küpseta ahjus ~25 minutit sõltuvalt ahjust. Serveeri soojalt või jahtunult. Kinnist pakendit säilitada jahedas toatemperatuuril, otsese päikesvalguse eest kaitstult. Toorest taignasegu ega toorest taigent ei ole soovitatav süüa.

Koostisosad:

maisitärklis, suhkur, maisijahu, riisijahu, hernejahu, kooritud PIIM, psülliumi kiud. Sisaldab piima.

Info

Toitumisalane teave 100g kohta
  • Energiasisaldus :
    370kcal / 1548,08kJ
  • Süsivesikud (g) :
    91
  • Suhkrud (g) :
    29
  • Sool (g) :
    0,06
  • Valgud (g) :
    3