Toote Info

Valmistamisjuhis: Eelkuumuta ahi 200°C-ni, võta 360g sooja vett ja sulata 15g küpsetuspärmi selles, lase seista 5 minutit. Sega suures kausis kokku gluteenivaba saiajahu, 25g oliivõli ja vees sulatatud pärm. Esialgne segamine tasub teha kahvliga ja seejärel kätega kuni taigen on saavutanud ühtlase konsistentsi. Jaga taigen 12 võrdseks pallis ja aseta need eelõlitatud muffinivormi või tavalisele ahjuvormile. Tee igale saiapallile keskele väike lõige. Seejärel kata saiapallid niiske rätikuga, aseta need kuiva kohta 45 minutiks kerkima kuniks pallikesed on saavutanud 2-kordse suuruse. Pintselda saiapallide pealispind vähese oliivõliga, aseta 200°C juurde ahju küpsema 30-35 minutiks. Serveeri soojalt või jahtunult. Kinnist pakendit säilitada jahedas toatemperatuuril, otsese päikesvalguse eest kaitstult. Toorest taignasegu ega toorest taigent ei ole soovitatav süüa.

Koostisosad:

maisitärklis, riisijahu, pruun riisijahu, punase läätse jahu, dekstroos, psülliumi kiud, päevalille LETSITIIN, paksendaja (hüdroksüpropüül metüültselluloos), bambuse kiud, kinoa jahu, sool. Võib sisaldada soja jääke.

Info

Toitumisalane teave 100g kohta
  • Energiasisaldus :
    380kcal / 1589,92kJ
  • Rasvad (g) :
    2,5
  • Süsivesikud (g) :
    86
  • Suhkrud (g) :
    3
  • Sool (g) :
    0,6
  • Valgud (g) :
    2