Toote Info
Säilitada: +2 °C…+ 4 °C juures. Viilutatuna, soovitatakse Guancialet säilitada külmikus õhukindlas säilituskarbis. Selliselt säilitades, on Guanciale söömiskõlbulik veel 7-10 päeva. Kui tegemist on lõikamata seapõse tükiga, võib see säilida külmikus kuni 1 kuu. Sarnaselt peekonile, kõlbab ka Guanciale sügavkülmutamiseks õhukindlas karbis/kotis.
Koostisosad:
Sealiha põsk, sool, dekstroos, vürtsid, antioksüdant (naatriumaskorbaat E301), säilitusained (kaaliumnitraat E252, naatriumnitrit E250).
Info
Toitumisalane teave 100g kohta
-
Energiasisaldus :591kcal / 2472,744kJ
-
Rasvad (g) :52,6
-
Süsivesikud (g) :0,3
-
Küllastunud RH (g) :43,9
-
Sool (g) :2,6
-
Valgud (g) :19,3