Toote Info

Säilitada: +2°C…+4°C juures. Viilutatuna, soovitatakse Guancialet säilitada külmikus õhukindlas säilituskarbis. Selliselt säilitades, on Guanciale söömiskõlbulik veel 7-10 päeva. Kui tegemist on lõikamata seapõse tükiga, võib see säilida külmikus kuni 1 kuu. Sarnaselt peekonile, kõlbab ka Guanciale sügavkülmutamiseks õhukindlas karbis/kotis.

Koostisosad:

Sealiha põsk, sool, dekstroos, vürtsid, antioksüdant (naatriumaskorbaat E301), säilitusained (kaaliumnitraat E252, naatriumnitrit E250).

Info

Toitumisalane teave 100g kohta
  • Energiasisaldus :
    591kcal / 2472,744kJ
  • Rasvad (g) :
    52,6
  • Süsivesikud (g) :
    0,3
  • Küllastunud RH (g) :
    43,9
  • Sool (g) :
    2,6
  • Valgud (g) :
    19,3