Toote Info

HiPP piimaseguga valmistamine: keetke värske joogivesi ja jahutage see ~ 50oC*. Valmistage pudelisse umbes 200 ml HiPP piimasegu, mida hetkel kasutate (nii nagu oleksite ette valmistanud lutipudeli). Pange kaussi 3 -4 spl. (22g) pudrupulbrit ning lisage piimasegu ja segage. Laske paisuda sobiva konsistentsi saavutamiseni. Enne lapsele andmist kontrollige pudru temperatuuri.  Poolpiimapudru valmistamine: keetke 100 ml täispiima+ 100ml vett1 ja jahutage ~ 50oC*. Pange kaussi 3-4 spl. (22g) pudrupulbrit, lisage vedelik ja segage. Laske paisuda sobiva konsistentsi saavutamiseni. Kontrollige temperatuuri. 1-vee lisamine on vajalik, et vähendada lehmapiima valgusisaldust lapsele sobivale tasemele. Piimata puuviljapudru valmistamine: keetke 100 ml vett ja jahutage see ~50oC*. Pange 2 kuhjaga spl. pudrupulbrit (11g) kaussi, lisage vesi ja segage. Lisage 100g HiPP puuviljapüreed (näit. Williams pirnipüreed) ja 1 tl rapsiõli ning segage. Laske paisuda sobiva konsistentsi saavutamiseni. Kontrollige temperatuuri. *-paremaks segunemiseks mitte kasutada liiga kuuma vett. Tähtis teada: lapse tervise huvides on oluline kinni pidada valmistamisjuhendist ja selles märgitud kogustest. Toitke imikut alati lusikaga ja valmistage igaks toidukorraks värske puder. Ärge soojendage putru mikrolaineahjus, põletuse oht! Puhastage imiku hambaid regulaarselt alates 1.hamba lõikumisest. Lapsele on oluline mitmekülgne ja tasakaalustatud toitumine. Avatud pakend sulgeda hoolikalt ja hoida toatemperatuuril kuivas ja puhtas kohas ning tarvitada ära 3-4 nädala jooksul peale pakendi avamist. Pakendatud kaitsvasse keskkonda. See toode saadeti tehasest välja väga heas korras, enne kasutamist palun veenduge, et toode ei ole saanud kahjustada. Hoida toatemperatuuril kuivas kohas.

Koostisosad:

maisijahu*, B1-vitamiin. *-mahepõllumajandusest.

Info

Toitumisalane teave 100g kohta
  • Energiasisaldus :
    378kcal / 1581,552kJ
  • Rasvad (g) :
    1,4
  • Süsivesikud (g) :
    81,8
  • Suhkrud (g) :
    1,6
  • Küllastunud RH (g) :
    0,1
  • Sool (g) :
    0,05
  • Valgud (g) :
    7,7