Toote Info

Soovitame küpsetada enne söömist kas pannil või ahjus – just nii nagu inglased seda teevad. Määri eelkuumutatud panni vähese rasvainega, lao peekoniviilud ühe kihina pannile ja küpseta aeg-ajalt pöörates keskmisel kuumusel 6-8 minutit, kuni peekon on kergelt pruunistunud. Ahjus küpsetades lao peekoniviilud ühe kihina ahjupannile ja küpseta 200 °C eelkuumutatud ahjus u 15 minutit. Inglisepärase hommikusöögi serveerimissoovitus: paku praetud inglisepärast peekonit koos praetud munade, tomati ja vorstikestega, kõrvale ube tomatikastmes ning röstitud saiaviile.

Säilitamine +2…+5 °C.

Avatult soovitame tarvitada 24 tunni jooksul.

Koostisosad:

Sealiha (95%), vesi, sool, suitsutuspreparaat, antioksüdant: E301, säilitusaine: E250.

Info

Toitumisalane teave 100g kohta