Toote Info

Mandlijahu on valmistatud kooritud ja jahvatatud mandlitest. Ta on gluteenivaba ja sobib nii küpsetamiseks kui ka erinevate dessertide valmistamiseks. Mandlijahust saab teha ka ise kodus mandlipiima. Ühe osa jahu kohta läheb kaks osa vett. Seejärel blenderis täisvõimsusel lasta seguneda umbes 2 minutit ning läbi filterkoti villida vastavasse anumasse. Miks see tervislik on: Gluteenivaba. Seetõttu sobib mandlijahu ideaalselt neile, kellel põhjustab gluteen soolestiku ärritust või põletikku. Mandlijahus on vähe süsivesikuid. 100 grammis on vaid 4-7 g süsivesikuid, mistõttu aitab organismi veresuhkru taset kontrolli all hoida. Nii on kaalujälgimine lihtsam kui teraviljast tehtud jahu süües. Mandlijahul on aromaatne maitse. Tänu erilisele, natuke magusele maitsele, sobib see just küpsetamiseks väga hästi – maitset tugevdavaid aineid pole vaja lisada. Mandlijahus on palju toitaineid. Kui võrrelda seda nisujahuga, siis on mandlijahus kümme korda rohkem kaltsiumit ja magneesiumit. Ka rauda, kaaliumit ja niatsiini leidub mandlijahus tunduvalt rohkem kui nisujahus. Toodetud: Hispaanias

Säilitada jahedas ja kuivas kohas õhukindlalt suletud pakendis. Kasutatakse küpsetamisel ja magustoitude ja muude söökide valmistamisel. Kuna toode on gluteenivaba, siis seda kasutatakse jahude asendamiseks, kui ei tarbita gluteeni jne. Kasutatakse ka näiteks mandlipiima valmistamiseks.

Koostisosad:

100% MANDLIjahu

Info

Toitumisalane teave 100g kohta
  • Energiasisaldus :
    636,9kcal / 2664,7896kJ
  • Kiudained (g) :
    10,7
  • Rasvad (g) :
    54,1
  • Süsivesikud (g) :
    10
  • Suhkrud (g) :
    6,9
  • Küllastunud RH (g) :
    4,22
  • Sool (g) :
    0,05
  • Valgud (g) :
    24,1