Toote Info

Aseta liha grillile hõõguvate süte kohale siis, kui saad hoida kätt 10 cm kõrgusel grillresti kohal end põletamata 3-4 sekundit. Alustuseks grilli lihalõike kummaltki poolt kõrgemal temperatuuril u 1 minut, et lihamahlad kinni jääksid. Edasi ära pööra lihatükke rohkem kui üks kord, sest liigne pööramine muudab liha kuivaks. Kasuta pööramisel grilltange, mitte kahvlit, et vältida mahlade väljanõrgumist. Grilli liha umbes 10 minutit kummaltki poolt (Ahjus küpseta liha ~200 °C juures umbes 40 minutit). Pehmema ja mahlasema roa saad, kui jätad liha lõpuks veel kaane alla madalamal kuumusel hauduma.

Säilitamine 0…+4 °C

Koostisosad:

Seakaelakarbonaad (80%), marinaad. Marinaadi koostisosad: vesi, mustikapüree (6,4%), rapsiõli, sool, suhkur, vürtsid (sh paprika), lõhna- ja maitseained (sh sinep, pärmiekstrakt), toiduvärv: karamell, happesuse regulaatorid: E300, E330, antioksüdant: E316.

Info

Toitumisalane teave 100g kohta