Toote Info

Nagu ka muud laagerdunud lihad, säilib salaami kuid. Kõige parem on salaamit säilitada, riputades see jahedasse ja ventileeritud ruumi/seadmesse (~10°C…15°C juurde), kus salaami “küpseb”. Kui see ei ole võimalik, siis on kõige parem koht salaami säilitamiseks külmik. Lahtilõikamise järgselt tuleb Nduja tihedalt mässida toidukilesse ja säilitada külmikus. Sellisel säilitamisel kestab Nduja salaami mõned nädalad kuni mõned kuud külmikus.

Koostisosad:

sealiha, searasv, tšilli, sool.

Info

Toitumisalane teave 100g kohta
  • Energiasisaldus :
    557kcal / 2330,488kJ
  • Rasvad (g) :
    56
  • Süsivesikud (g) :
    1,9
  • Suhkrud (g) :
    0,1
  • Küllastunud RH (g) :
    13
  • Sool (g) :
    3,2
  • Valgud (g) :
    11,4