Toote Info
Säilitada: +2 °C…+15 °C juures. Pancettat soovitatakse külmkapis säilitada teistest toorelt söödavatest toiduainetest eraldi. Pancetta tuleb külmkapis säilitamiseks katta kas toidukile, küpsetuspaberiga või asetada säilituskarpi. Sedasi säilib Pancetta külmikus kuni 3 nädalat. Kui Pancetta juures on tunda muud lõhna, tuleks vorstitükk ära visata. Viilutatud kujul säilib Pancetta külmikus kuni 4 päeva, kuid seda soovitatakse siiski tarbida vahetult pärast viilutamist.
Koostisosad:
Sealiha, sool, dekstroos, looduslikud maitseained, vürtsid, antioksüdant (E316), säilitusained (E250-E252).
Info
Toitumisalane teave 100g kohta
-
Energiasisaldus :466kcal / 1949,744kJ
-
Rasvad (g) :44,85
-
Süsivesikud (g) :0,5
-
Suhkrud (g) :0,3
-
Küllastunud RH (g) :17,2
-
Sool (g) :3
-
Valgud (g) :15,09