Toote Info

Säilitada: +2°C…+15°C juures. Pancettat soovitatakse külmkapis säilitada teistest toorelt söödavatest toiduainetest eraldi. Pancetta tuleb külmkapis säilitamiseks katta kas toidukile, küpsetuspaberiga või asetada säilituskarpi. Sedasi säilib Pancetta külmikus kuni 3 nädalat. Kui Pancetta juures on tunda muud lõhna, tuleks vorstitükk ära visata. Viilutatud kujul säilib Pancetta külmikus kuni 4 päeva, kuid seda soovitatakse siiski tarbida vahetult pärast viilutamist.

Koostisosad:

sealiha, sool, dekstroos, looduslikud maitseained, vürtsid, antioksüdant (E316), säilitusained (E250- E252).

Info

Toitumisalane teave 100g kohta
  • Energiasisaldus :
    466kcal / 1949,744kJ
  • Rasvad (g) :
    44,85
  • Süsivesikud (g) :
    0,5
  • Suhkrud (g) :
    0,3
  • Küllastunud RH (g) :
    17,2
  • Sool (g) :
    3
  • Valgud (g) :
    15,09