Toote Info
Praadige pelmeene kuumal pannil õli või võiga. Pelmeenid muutuvad mõnusalt kuldpruuniks, kui praete neid, 7 minutit ühelt ning 6 minutit teiselt poolt, madalal kuumusel kaane all ja mõlemalt poolt. Keetmisel asetage pelmeenid ühekaupa soolaga maitsestatud keevasse vette vahekorras 1:3. Kui pelmeenid on kerkinud veepinnale, keetke neid veel 5-7 minutit aeg-ajalt segades. Et pelmeenid kokku ei kleepuks, lisage keeduvette veidi toiduõli. Maitse tugevdamiseks lisage loorberit, pipart või teisi vürtse. Lisage maitse järgi soola ning nautige koos hapukoore, ketšupi või mõne muu oma lemmikkastmega. Suurepärase tulemuse saate ka keedetud pelmeene üle praadides. Head isu!
Enne kasutamist kuumutada sisetemperatuurini +71 °C.
Säilitamine mitte üle -18 °C.
Pärast sulatamist uuesti mitte külmutada.
Täidis (50%), taigen. Täidise koostisosad: sealiha (47%), vesi, seapekk, SOJAvalk, praesibul (4%, sh kuivatatud sibul, päevalilleõli), kuivatatud sibul, vürtsid, vürtside ekstraktid, lõhna- ja maitseained (sh pärmiekstrakt), suhkur. Taigna koostisosad: NISUjahu, vesi, sool, kurkum, dekstroos, vürtsid, lõhna- ja maitseained.
Võib sisaldada vähesel määral PIIMA, MUNA, SELLERIT, SINEPIT ja SEESAMISEEMNEID.