Toote Info

Säilitada: +2 °C…+10 °C juures. Mozzarellat tuleb säilitada külmikus ning vedelikus, pakendatud mozzarellat kindlasti pakendis olevas vedelikus kuni tarbimiseni. Külmkapis säilitamine on vajalik, kuna mozzarellal on suur veesisaldus, mistõttu ei säili see sama kaua nagu kõvad juustud. Pakendi avamise hetkest tuleb mozzarella ära tarbida võimalikult kiiresti, soovituslikult 1 päeva jooksul. Sügavkülmutamist mozzarella juustule ei soovitata, selle koostisosade eripära tõttu.

Koostisosad:

PühvliPIIM, sool, laap.

Info

Toitumisalane teave 100g kohta
  • Energiasisaldus :
    262kcal / 1096,208kJ
  • Rasvad (g) :
    23
  • Süsivesikud (g) :
    0,8
  • Suhkrud (g) :
    0,01
  • Küllastunud RH (g) :
    16,1
  • Sool (g) :
    0,2
  • Valgud (g) :
    13,1