Toote Info

Enne tarvitamist eemalda ribilt kilepakend. Ülipehmeks küpsetatud searibid on valmis kohe tarbimiseks. Parima maitseelamuse saavutamiseks kuumuta ribi grillil hõõguvate süte kohal ca 5-10 min kuni pealmine pind on pruunistunud. Ahjus soojendamiseks kulub 180 °C juures 10-15 min. Ühtlasema tulemuse saavutamiseks grillil, küpseta ribi mõlemalt küljelt, pööramiseks kasuta grillitange. Serveeri parajateks paladeks lõigatud ribid soojalt koos meelepäraste lisanditega. Põhjaliku grillimisõpetuse ja häid nippe leiad ka Rakvere kodulehelt rakverelk.ee.

Säilitamine +2…+6 °C.

Avatult soovitame tarvitada 48 tunni jooksul.

Koostisosad:

Searibi (89%), marinaad. Marinaadi koostisosad: mustikapüree (6,3%), suhkur, sool, köögiviljad, vürtsid (sh SINEP), lõhna- ja maitseained (sh suitsuaroom), pärmiekstrakt, modifitseeritud maisitärklis.

Võib sisaldada vähesel määral SELLERIT, SOJA, NISU, RUKIST ja PIIMA.

Info

Toitumisalane teave 100g kohta