Toote Info

“Cordero 1958” kaubamärk on ajaloolise ettevõtte Molino di Borgo San Dalmazzo uus suund. Kaubamärgi sünniaastaks peetakse 1958. aastat kui Luigi Cordero hakkas oma kodukohas isetehtud küpsetiste jaoks müügiks teravilja jahvatama. Vahemere risoto riis vastab tüüpilisele Vahemere retseptile (tomatite, oliivide ja kapparitega). Selle valmistamiseks on vaja veidi valget veini ja kuuma puljongit.

Valmistamisviis: sulatage praepannil tükk võid, lisage riis ja praadige aeg-ajalt segades minut aega. Seejärel lisage pool klaasi valget veini ja laske aurustuda, valage kuum puljong riisile ja segage aeg-ajalt, vajadusel lisage veel veidi puljongit. Kui riis on valmis, segage ja serveerige. Säilitada toatemeratuuril, kuivas ja otsese päikesevalguse eest kaitstud kohas.

Koostisosad:

Itaalia Carnaroli riis, sibul, oliivid, kapparid, petersell, porgand, tomat. Vaakumpakendatud. Võib sisaldada gluteeni, PÄHKLITE, LIMUSTE JA SELLERI JÄÄKE.

Info

Toitumisalane teave 100g kohta
  • Energiasisaldus :
    346kcal / 1447,664kJ
  • Rasvad (g) :
    0,7
  • Süsivesikud (g) :
    76,8
  • Suhkrud (g) :
    1,4
  • Küllastunud RH (g) :
    0,3
  • Sool (g) :
    0,022
  • Valgud (g) :
    6,8