Toote Info

Säilitada: +2°C…+4°C juures. Kuigi rostbiif on kuumtöödeldud, tuleb seda säilitada hoolikalt, et liha maitse ja pehmus kaduma ei läheks. Lõikamata rostbiif säilib külmikus originaalpakendil märgitud “Kõlblik kuni” kuupäevani. Viilutatud rostbiifi tuleb säilitada külmikus õhukindlalt suletavas säilituskarbis ning see on söömiskõlbulik kuni 3 päeva. Rostbiif sobib sügavkülmutamiseks viilutatult või ~2 kg tükkidena. Selliselt säilib rostbiif sügavkülmas ~1 kuu. Kui sügavkülmutamise aeg on pikem kui 1 kuu, tuleks rostbiif mässida enne sügavkülmutamist fooliumisse.

Koostisosad:

veiseliha, sool, rosmariin, pipar ja küüslauk.

Info

Toitumisalane teave 100g kohta
  • Energiasisaldus :
    158kcal / 661,072kJ
  • Rasvad (g) :
    6
  • Küllastunud RH (g) :
    3,2
  • Sool (g) :
    1,6
  • Valgud (g) :
    26