Toote Info

Itaalia vein.
Piirkond: Toskaana.
Viinamarjasort: Sangiovese, Cabernet Sauvignon.
Valmistamine: Ruffino Rosatello on valmistatud tumedakestalisest viinamarjadest, marjad on õrnalt pressitud, toimub külmfermentatsioon terasvaadis temperatuuril +14 °C. Marjakesti on leotatud veinivirdes 6-8 tundi.
Värvus: Kirgas, lõheroosa. Aroom: Värske, marjane ja puuviljane, tunda küpseid vaarikaid, maasikaid, virsikuid.
Maitse: Kuiv, värske, keskmise täidlusega, hea happesusega, marjane, heas tasakaalus. Tunda vaarikaid, maasikaid, punaseid sõstraid, ürdisust; järelmaitse pehmelt marjane.
Toidusoovitus: Aperitiiv, rohelised salatid mereandidega, grillitud kalaroad, pasta, keskmiselt laagerdunud juustud.
Serveerimistemperatuur: Jahutatult +8…+10 °C Bordeaux tüüpi valgeveini klaasist.

Koostisosad:

Viinamarjasort: Sangiovese, Cabernet Sauvignon.

Info

Toitumisalane teave 100g kohta