Toote Info

Itaalia vein. Piirkond: Toskaana. Viinamarjasort: Sangiovese, Cabernet Sauvignon. Valmistamine: Ruffino Rosatello on valmistatud tumedakestalisest viinamarjadest, marjad on õrnalt pressitud, toimub külmfermentatsioon terasvaadis temperatuuril +14°C. Marjakesti on leotatud veinivirdes 6-8 tundi. Värvus: Kirgas, lõheroosa. Aroom: Värske, marjane ja puuviljane, tunda küpseid vaarikaid, maasikaid, virsikuid. Maitse: Kuiv, värske, keskmise täidlusega, hea happesusega, marjane, heas tasakaalus. Tunda vaarikaid, maasikaid, punaseid sõstraid, ürdisust; järelmaitse pehmelt marjane. Toidusoovitus: Aperitiiv, rohelised salatid mereandidega, grillitud kalaroad, pasta, keskmiselt laagerdunud juustud. Serveerimistemperatuur: Jahutatult 8-10°C Bordeaux tüüpi valgeveini klaasist.

Info

Toitumisalane teave 100g kohta