Toote Info

Retsept: Pasta Carbonara kastmega Vaja läheb: 4 portsjonit Tagliatelle, 4 munakollast, 200 ml koort, 200 g purustatud parmesani juustu, 2 pakki viilutatud suitsupeekonit, hakitud peterselli, pipart. Ettevalmistus: 1. Keeda pasta. 2. Küpseta peekon. Segage munakollased koore ja juustuga. 3. Valage segu pasta peale, puista peale peekon, petersell ja pipar.

Koostisosad:

Maisitärklis, MUNA (19,5%), kartulitärklis, riisitärklis, emulgaator (rasvhapete mono- ja diglütseriidid (taimsed)).

Info

Toitumisalane teave 100g kohta
  • Energiasisaldus :
    374kcal / 1564,816kJ
  • Rasvad (g) :
    3,5
  • Süsivesikud (g) :
    82
  • Suhkrud (g) :
    0,2
  • Küllastunud RH (g) :
    1,8
  • Sool (g) :
    0,1
  • Valgud (g) :
    3