Toote Info
Retsept: Pasta Carbonara kastmega Vaja läheb: 4 portsjonit Tagliatelle, 4 munakollast, 200 ml koort, 200 g purustatud parmesani juustu, 2 pakki viilutatud suitsupeekonit, hakitud peterselli, pipart. Ettevalmistus: 1. Keeda pasta. 2. Küpseta peekon. Segage munakollased koore ja juustuga. 3. Valage segu pasta peale, puista peale peekon, petersell ja pipar.
Koostisosad:
Maisitärklis, MUNA (19,5%), kartulitärklis, riisitärklis, emulgaator (rasvhapete mono- ja diglütseriidid (taimsed)).
Info
Toitumisalane teave 100g kohta
-
Energiasisaldus :374kcal / 1564,816kJ
-
Rasvad (g) :3,5
-
Süsivesikud (g) :82
-
Suhkrud (g) :0,2
-
Küllastunud RH (g) :1,8
-
Sool (g) :0,1
-
Valgud (g) :3