Toote Info

Veiseliha fond on veiseliha kontidest keedetud puljongipasta. Handon’s fondid toodetakse Prantsusmaal Alsace’i piirkonnas. Idee pärineb Prantsuse tippkokkadelt, et lihtsustada kodus kokkamist, kus õiget puljongit keedetakse pikki tunde. Säilitus-, gluteeni- ja värvainete, hüdrogeenitud rasvade (palmiõli) ning VEE vabad.

Peale avamist hoida külmikus temperatuuril +2 kuni +6 kraadi

Koostisosad:

Veiseliha kontsentraat 17%, fruktoos, küüslaauk, pärm, glükoosisiirup, karamelliseeritud suhkur, sibul, ürdid, vürts, kartulitärklis, maisisorbitoolisiirup, lõhna- ja maitseained

Info

Toitumisalane teave 100g kohta
  • Energiasisaldus :
    345kcal / 1443,48kJ
  • Rasvad (g) :
    15
  • Süsivesikud (g) :
    36
  • Suhkrud (g) :
    9,4
  • Küllastunud RH (g) :
    4
  • Sool (g) :
    11,3
  • Valgud (g) :
    12