Itaalia köök on maailmas üks kuulsamaid ja hinnatumaid kööke, mida iseloomustavad lihtsad, kuid võrratud road.
Ehe Itaalia toit vajab naturaalseid komponente, armastust ning Itaaliast pärit koka Alberto näpunäiteid. La dolce vita!
Reedel, 19. novembril kell 16:00-18:00 toome teieni taaskord killukese päikeselist Itaaliat. Kohapeal avaldab Alberto Itaalia köögi saladusi. Tema käe all valmivad värske trofie pasta ning autentne tiramisu.
Ehedat tiramisut on võimalik 19.11-21.11 ka Veski Marketist omale koju kaasa haarata! Muusikalist gurmeed pakub šarmikas Itaalia muusik Maurizio D’Agapito!
Alberto Galbiati on terve elu toiduvalmistamisega tegelenud. Juba lapsena aitas ta vanemaid nende edukas pereettevõttes Itaalias, Monzas. Kui Alberto onu, kuulus Itaalia peakokk Eugenio Galbiati, otsustas 2018. aastal avada Tallinnas esimese Itaalia gastronoomiapoe “Eugenio’s”, võttis Alberto seda kui professionaalset väljakutset ja kolis Tallinnasse oma kire ja teadmistega Eugenio meeskonda juhtima. “Itaalia köök on mul veres. See on alati minuga kaasas olnud. See on rõõm, õnn ja eneseteostus. Ja ma tunnen au, et saan avalikkuse ette tuua Itaalia kulinaarse kultuuri.”