Prantsuse kööki iseloomustavad kolm märksõna: või, koor ja puljong, mis kõik sobivad nii kastmete kui ka suppide põhjaks. Kui soovid lihtsustada kodus kokkamist, aitavad sind kreemja koostisega Handon’si puljongikontsentraadid ehk fondid.
Kutsume Teid laupäeval, 20. novembril kell 14:00-16:00 tutvuma Handon’si puljongikontsentraatite ehk fondidega.
Fondid on keedetud juurviljadest, kontidest või mereandidest. Supp ja kaste valmivad kiiresti: kontsentraat tuleb segada külma või keedetud veega ja seejärel keeta 5 minutit. 200 g purgitäiest fondist saad 6,7 liitrit puljongit. Valikus on veiseliha-, köögivilja-, mereanni-, kana- ja vasikalihafond. Need puljongikonsentraadid on lihtsalt nii erilised ja suurepärased abilised toitude valmistamisel ning pakuvad ka kerget kosutust kehale. Tooted ei sisalda kunstlikke värv- ja lõhnaaineid. Köögiviljafond on sobilik ka VEGANITELE ja sisaldab meie ravimtaime LEESKPUTK.