Itaalia köök on maailmas üks kuulsamaid ja hinnatumaid kööke, mida iseloomustavad lihtsad, kuid võrratud road. Ehe Itaalia toit vajab naturaalseid komponente, armastust ning Itaaliast pärit koka Alberto näpunäiteid.
La dolce vita! Laupäeval, 25. septembril kell 12:00-15:00 toome teieni killukese päikeselist Itaaliat. Kohapeal avaldab Alberto Itaalia köögi saladusi. Tema käe all valmivad soe pasta Tagliatelle Bolognese kastme ja Parmigiano Reggiano’ga, külm Trofie pastasalat, pesto ja juustulaastudega ning autente tiramisu. Degusteerimisele tulevad ka Eugenio’s erinevad juustusordid. Ehedat tiramisut on võimalik 25.09-26.09 ka Veski Marketist omale koju kaasa haarata! Muusikalist gurmeed pakub šarmikas Itaalia muusik Maurizio D’Agapito!
Alberto Galbiati on terve elu toiduvalmistamisega tegelenud. Juba lapsena aitas ta vanemaid nende edukas pereettevõttes Itaalias, Monzas. Kui Alberto onu, kuulus Itaalia peakokk Eugenio Galbiati, otsustas 2018. aastal avada Tallinnas esimese Itaalia gastronoomiapoe “Eugenio’s”, võttis Alberto seda kui professionaalset väljakutset ja kolis Tallinnasse oma kire ja teadmistega Eugenio meeskonda juhtima. “Itaalia köök on mul veres. See on alati minuga kaasas olnud. See on rõõm, õnn ja eneseteostus. Ja ma tunnen au, et saan avalikkuse ette tuua Itaalia kulinaarse kultuuri.”